digital.bgСпециалисти oт YouTube дивизията на компанията заедно с Universal Music Group комбинираха

...
digital.bgСпециалисти oт YouTube дивизията на компанията заедно с Universal Music Group комбинираха
Коментари Харесай

YouTube създадоха колекция от стари музикални видео клипове във HD формат

digital.bg

Специалисти oт YouTube дивизията на компанията дружно с Universal Music Group комбинираха напъните си във впечатляващ план. Идеята им е да трансформират напълно метода, по който се любуваме на обичаните си музикални части във видео платформата. За да го реализиран са подбрали специфична селекция от типичен музикални клипове, които към този момент ще са налични за потребителите в HD формат. Целта е въпросната сбирка да включва над 1000 части, осведоми МаkeUseOf.

 

Акцента е върху музика, която е основана през 80-те и 90-те години на предишния век, защото е записана в по-стари формати, влияещи отрицателно на качеството им. Гугъл използваха формалния си блог да ни осведомят, че към този момент са налични първите 100 клипа, които са част от амбициозния план. Въпросното видео наличие е на известни изпълнителни като Billy Idol, Beastie Boys, Boyz II Men, George Strait, Janet Jackson, Kiss, Lady Antebellum, Lady Gaga, Lionel Richie, Meat Loaf, Smokey Robinson, The Killers и Tom Petty.

 



 

Плановете плануват всяка седмица да бъдат добавяни още клипове към неповторимата сбирка. По този метод техния брой ще надвиши 1000 преди края на идната година. Любителите на музиката сигурно ще харесат този план на YouTube и Universal Music Group, защото ще им разреши да се забавляват по напълно нов метод с обичаните си части. Всеки клип, който стане част от сбирката ще добави тага " Remastered " към описанието си, което подсигурява HD качеството.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР